Over DS Bouw

DS Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de realisatie, het onderhoud en de renovatie van veel verschillende onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Wij werken met specialisten in het vakgebied en zorgen van A tot Z voor uw project. Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van een raamkozijn, de renovatie van uw badkamer tot een complete aanbouw.

Verbouwingen

U kunt bij ons terecht voor de verbouwing van uw woning, bedrijfspand, garage of ander (bij)gebouw. Wij leveren maatwerk dat volledig aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

PHOTO-2020-03-22-12-26-09 4

Afbouwen

Met een team van specialisten zorgen wij ook voor de afbouw van uw project. Van stucwerk, spotjes in het plafond en uw sanitair. Met onze ervaring met heel veel verschillende materialen adviseren wij u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

WhatsApp Image 2021-02-15 at 22.08.23

Renovatie & onderhoud

Ook voor renovatie en onderhoud aan uw vastgoed bent u bij ons op het juiste adres. Van het plaatsen van nieuwe kozijnen tot het vernieuwen van uw dak of dakkapel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IMG_1966

Aanbouw

Wij kunnen iedere aanbouw naar wens realiseren of het nou gaat om een erker of aanbouw aan de benedenverdieping van de woning. Wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op uw bestaande bouw. Wij nemen graag het werk voor u volledig uit handen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

PHOTO-2020-03-22-12-26-19 4

Waarom DS Bouw

Ervaring

Eigenaar Dennis Schönhage heeft na het afronden van de Timmerschool ervaring opgedaan in het werkveld en is in 2015 zijn eigen bedrijf "DS Bouw" gestart. Een veelzijdige aannemer met vakkennis en aandacht voor de wensen van de klant.

Persoonlijk

Een complete verbouwing, nieuwe badkamer of voordeur, voor alle projecten komen wij persoonlijk langs om de wensen door te nemen, vragen te beantwoorden en alles goed door te spreken. Na de afspraak ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Flexibel

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de keukenleverancier vertraging heeft of dat er iets anders wijzigt in uw planning. Wij doen ons uiterste best om onze planning aan te passen aan uw wensen, doordat wij aan meerdere projecten werken is het altijd mogelijk om de planning in overleg aan te passen.

Vakkundig

Met een groot netwerk aan specialisten is er geen klus die we niet aankunnen. Wij werken samen met de beste stukadoors, metselaars, elektriciens, tegelzetters, loodgieters en andere vakmensen uit Badhoevedorp en omgeving.

Kennismaken en uw project bespreken?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

De kosten voor het plaatsen van een aanbouw zijn afhankelijk van een aantal factoren. De keuze in materialen, de omvang en de complexiteit bepalen de prijs. Ook de mate waarin u bijvoorbeeld zelf bepaalde (sloop)werkzaamheden uitvoert en de mate waarin wij de afbouw moeten verzorgen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en geven u graag een kostenindicatie.

De doorlooptijd van een verbouwing hangt sterk af van de omvang en complexiteit. Als u ons iets meer kunt vertellen over uw project, dan kunnen we u snel een indicatie geven.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van bestaande woningen. Het bouwen van volledige woningen is niet onze core-business. Wel zijn wij de geschikte partij voor afbouw-werkzaamheden.